Followers

Monday, January 30, 2012

Sunday, January 29, 2012

choc cookies + choc chips

oder dari repeat customer
50pcs choc cookies + choc chips..

tak nampak langsung rupa choc chipsnya sbb owner nak biskut tu perasa chocolate..

50pcs choc cookies + choc chips
tak payah tggu raya kalau rasa nak makan..

muffin choc pisang + almond nibs + choc chips

chocolate bottom banana square + almond nibs + choc chips

tuang choc ganache sikit..

sedap dan moist

rupa kat dalam

Thursday, January 26, 2012

Wednesday, January 25, 2012

apam polka dot

apam polka dot, oder dari izza utk b'day anak bujangnya..
acik doakan supaya syahmi menjadi anak yg soleh dunia dan akhirat..
AMIN...

syahmi 1st b'day

thanks izza..

tart nenas bonjol

tart nenas ni memang yang paling sedap pernah aku makan
bagi aku la...
cuti raya cina baru ni, aku blik JB
so,kwn2 opis kirim sekali beli tart nenas nih.
aku suka tart nenas bonjol sebab intinya akan lebih banyak dari yg gulung...
rasa tart nenas ni memang sedap
kalau ada sesapa g nak oder utk raya nanti blh sms @ email yanie k..
satu balang 50pcs, RM20.00 sahaja..
kawan2 oder pasal makcik ni buat tart nenas utk perayaan tahun baru cina

kawan2 oder hari tu..

apam polka dot

100 pcs apam polka dot, oder dari cousinku..
tema hijau + purple utk makan 2 sendiri jer..
tema pink + blue utk buat hadiah pertunangan anak buahnya..
siap tulis nama pasangan yang bertunang tu..



2 biji ni, saja aku nak test warna hitam mcm mana rupanya apam nih..

kek coklat moist dan MBCB

oder dari jiranku sendiri..
1/2kg kek coklat moist kukus dan 1/2kg MBCB


Friday, January 20, 2012

cheese tart dan pavlova

oder dari cik absah dari KKLW
30pcs cheese tart filling blueberry dan peanut butter

S size

pavlova
thanks to cik absah..

cheese tart assorted filling

oder dari en. halim pakri
big boss unit pengurusan

30pcs cheese tart filling choc, strawberi dan blueberry
gambar yg sama dgn oderdari fiza ishak
sebab gambar yg en. halim punya aku terlupa nak amik ler..
thanks boss


apam polka dot

oder dari fiza dan kawan-kawannya
200pcs apam polka dot
filling chocolate dan strawberry

200pcs colourful apam polka dot

packing 50 dalam satu bekas
add RM1.50 utk bekas mcm ni k
thanks fiza

repeat oder from puan lin aziz - shah alam

puan lin aziz dari shah alam telah membuat tempahan lagi
untuk di bawa pulang ke kuantan
sempena majlis cukur jambul anak bujangnya
antara tempahan lin adalah

1/2kg marble strawberry and blueberry cheese brownies

kek karamel pelangi

90pcs assorted cheese tart filling, S size

dah siap semuanya
ada lagi satu....

pavlova
yang ni tak boleh bawa blik pahang..
kang cair ler..
thanks to puan lin aziz..

Thursday, January 19, 2012

assorted cheese tart filling

oder dari fiza ishak
keja tak tau kementerian mana, lupa nak bertanya
tapi delivery hari tu jumps kat anjung, parcel E

30pcs assorted cheese tart filling
thanks fiza

blueberry cheese brownies

1/2 kg blueberry cheese brownies
from puan diana - sepang

thanks to diana

L size blueberry cheese tart

oder dari enor - jengka 13, pahang
jauh cheese tart ni berjalan
kirim dengan adik yang nak blik kmpg cuti raya cina ni


blueberry cheese tart

12pcs blueberry cheese tart L size
semoga selamat sampai ke tangan tuannya nanti


kek karamel pelangi

oder dari adik ipar ku sendiri yang nak bawa balik kek ni ke jengka, pahang
request design dan colour pelangi

warna2 pelangi

2pcs kek karamel pelangi
thanks to shimie

choc cheese tart

repeat oder dari penggemar cheese tart ni
cuma kali ni, dia nak semuanya filling choc..

30pcs choc cheese tart without design
jauh nak bawa balik ke kedah ni
thanks

Wednesday, January 18, 2012

ATTENTION / PENGUMUMAN....

salam semua..
semua oder telah ditutup bermula hari ini, 19.01.2011 sehingga 24.01.2012..
tempahan akan dibuka semula pada 25.01.2012
tuan rumah nak balik kampung la..

kita jumpa 25.01.2012 nanti k..
sementara tu nak kena siapkan tempahan2 sehingga 21.01.2012 ni..

Tuesday, January 17, 2012

1/2kg kek coklat moist kukus

tuan punya kek ni aku tak tau sapa..
pasal oder ni sampai dari kawan ke kawan..
apa2 pun, terima kasih k

kek coklat moist kukus + choc ganache + almond nibs

Monday, January 16, 2012

blueberry cheese brownies

1/2kg blueberry cheese brownies
oder dari cik dianna, presint 11

thanks to dianna

Sunday, January 15, 2012

assorted cheese tart

30pcs assorted chhese tart oder from puan diana, sepang

thanks tu diana

my cheese tart

assorted cheese tart

30 pcs blueberry cheese tart oleh cik aein

ni bukan hangit tau..
tapi permintaan dari owner yang nakkan cheese tu dibakar sehingga garing

thanks to aien

hari sabtu yang agak bzee

oder dari puan lin aziz, shah alam
1kg kek coklat moist - 2pcs
1/2kg marble strawberry cheese brownies
30pcs cheese tart S, assorted filling

marble strawberry and blueberry cheese brownies

kek coklat moist kukus + choc ganache + almond nibs

kek coklat moist kukus + choc ganache + choc rice

30pcs S size, assorted filling chese tart

harap berpuas hati k

Thursday, January 12, 2012

cheese tart

30 pcs cheese tart oder from teacher liza
filling chocolate and blueberry


cheese tart yang montok dan gebu

yang merah tu filling strawberry..
yang tu kita bagi cikgu rasa..
harap suka  dan berpuas hati..
terima kasih

apam polka dot

50pcs apam polka dot oder by fiza
chocolate filling


add RM1.50 for the tupperware

biasanya letak dalam bekas macam ni je
kalau tupperware yang mcm fiza oder ni kena tambah duit la ye..
thanks..

tart shell

oder dari tokey bakery juga, jue
75pcs tart shell saiz S
tak sempat nak menguli tart shell katanya sbb ada game netball